2 jaar geleden gepost

Overwinning tegen Royal Antwerp is eerste stap

De deugddoende overwinning tegen RAFC zorgde voor een enorme ontlading in de Elindus Arena. We rechten de rug na een lastige periode zonder onze supporters en partners en na een moeizame competitiestart. Nu is het tijd om TOPE vooruit te kijken.

Essevee staat open voor iedereen. Toch distantiëren we ons resoluut van de acties van enkelen zaterdagavond tijdens de overwinning tegen Royal Antwerp. De club begrijpt de frustraties door de tegenvallende competitiestart, maar dringt aan om die op een respectvolle manier te uiten. Dergelijke acties berokkenen de club niet alleen financiële en imageschade, ze staan ook haaks op het DNA van de club.

De voorbije weken voerde Essevee zeer constructieve gesprekken met afgevaardigden van diverse supportersgroepen. We engageren ons eveneens om deze in de toekomst te herhalen. De club is ervan overtuigd dat dialoog de juiste weg biedt naar de oplossing en verzet zich tegen elke vorm van geweld. Het is de club overigens niet ontgaan dat de acties het werk zijn van een beperkte groep mensen en vindt het bemoedigend dat het overgrote deel van de fans Essevee blijft steunen.

Het bestuur, het management, de spelersgroep en de sportieve staf streven ernaar om de vooropgestelde ambities zo snel mogelijk te bereiken, en dat kan alleen met de gekende, onvoorwaardelijke steun van onze supporters.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close