2 jaar geleden gepost

Opnieuw met jullie steun in de Elindus Arena!

Welkom terug, beste supporters! Vanaf volgende week zijn jullie er terug bij in de Elindus Arena. Het overlegcomité laat vanaf 28 januari 2022 opnieuw 70% van de stadioncapaciteit toe. Er zijn nog enkele beperkingen en we kunnen onze ploeg voorlopig enkel aanmoedigen bij thuiswedstrijden.

Wat is er beslist?

Het overlegcomité van vrijdag 21 januari voerde de coronabarometer in. Deze laat ons toe om in fase rood de Elindus Arena te heropenen voor 70% van de stadioncapaciteit.

We zijn dan ook enorm blij dat we jullie straks terug mogen verwelkomen in de Elindus Arena. Om jullie de komende wedstrijden op een veilige manier te ontvangen gelden er enkele afspraken:

  • Drank- en eetverbod in de tribunes
  • Mondmaskerplicht in het hele stadion
  • Covid Safe Ticket verplicht bij aankomst

Kan ik als abonnee naar de thuiswedstrijden komen?

Meer dan ooit rekenen we op jullie steun. Als abonnee (ALL-IN, Regulier of halfjaarlijks) mis je geen enkele thuiswedstrijd van deze tweede seizoenshelft. Je hoeft niet te reserveren. Met jouw abonnement, Covid Safe Ticket en mondmasker ben jij er de volgende thuiswedstrijd opnieuw bij op jouw plaats! In de sfeertribune hoef je niet gaan zitten. Je behoudt dus je vertrouwde staanplaats.

Halfjaarlijks abonnement

Met de komst van Anderlecht, Oostende, Seraing, Eupen en Sint-Truiden wachten er nog vijf belangrijke wedstrijden in de Elindus Arena. Scoor nu je halfjaarlijks abonnement, wees zeker van je plaats en beleef alle thuiswedstrijden vanop de eerste rij.

SCOOR NU JE HALFJAARLIJKS ABONNEMENT

Kan ik tickets kopen voor wedstrijden in de Elindus Arena?

Bovenop onze abonnees zijn er een beperkt aantal losse tickets beschikbaar. Per persoon kan je tot maximaal vier tickets aankopen in de Essevee Shop of online.

KOOP NU JE TICKETS

Vlak voor aanvang van de wedstrijd tegen KVO kan je nog losse tickets aankopen aan de loketten. Deze gaan open om 17.15u.

Voor onze thuismatch tegen Anderlecht kunnen enkel de fans die zich reeds voor 1 januari 2022 registreerden online tickets aankopen. De loketten blijven op deze wedstrijddag gesloten.

Kan ik Essevee aanmoedigen op verplaatsing?

De Pro League nam, bovenop de maatregelen van de overheid, de beslissing om voorlopig geen bezoekers toe te laten. Dat wil zeggen dat de Elindus Arena, meer dan ooit, helemaal van ons is, maar dat onze twaalfde man er niet bij is op verplaatsing. Op die manier beperken we het risico op coronabesmettingen tijdens lange busreizen.

 

TOPE gaan we de Elindus Arena ook in 2022 laten daveren.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close