6 maanden geleden gepost

Ontdek ons nieuwe uitshirt voor het seizoen 2023-2024: Where history meets the future

Een geschiedenis is steeds gebouwd op moeilijke maar ook mooie momenten. En die mooie momenten willen we terugbrengen in het nieuwe away shirt voor seizoen 23/24. Een blanco pagina, een nieuwe start.

De bekerfinale tegen KV Oostende, de knal van Hamalainen op het veld van Nice, de overwinning in Arhnhem,... Dit away shirt, geïnspireerd op het uitshirt waarmee we in seizoen 17/18 de club vertegenwoordigden op het Europese toneel en waarmee we enkele maanden voordien onze tweede Beker van België wonnen, brengt een eerbetoon aan die historische wedstrijden en straalt dezelfde passie en verlangen uit om opnieuw te streven naar nieuwe hoogten. 

Het shirt is volledig wit, met rode en groene elementen waarmee we beide clubkleuren vertegenwoordigen. Net zoals in het home shirt kregen de partnerlogo’s opnieuw allemaal dezelfde kleur voor een visueel krachtig geheel. Het shirt kan gecombineerd worden met een witte wedstrijdshort en witte kousen alsook met de donkerrode wedstrijdshort en kousen van het thuistenue.

SCOOR NU HET AWAY SHIRT 

Vanaf 22 augustus in de Essevee Shop

De spelers zullen de uitrusting voor het eerst dragen tijdens de uitwedstrijd tegen Beerschot op zaterdag 19 augustus. Vanaf vandaag is het shirt online verkrijgbaar, maandag voor het eerst te koop op de ploegvoorstelling en vanaf dinsdag 22 augustus in de rekken van de Essevee Shop

SCOOR NU HET AWAY SHIRT

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close