1 jaar geleden gepost

Ontdek nu alle ticketinfo voor Essevee-Seraing

De eerste competitiewedstrijd loert om de hoek, en daar wil jij natuurlijk bij zijn! Ontdek hieronder nu alle ticketinformatie voor het bezoek van RFC Seraing op zaterdag 23 juli.

Koop nu jouw tickets

Abonnementen 2022-2023

De eerste competitiewedstrijd steekt zijn neus aan het venster, maar ongetwijfeld wil jij geen enkele wedstrijd missen van dit nieuwe voetbalseizoen. 

Als trotse boer kan jij nu je abonnement 2022-2023 aankopen of verlengen. Zonder prijsstijgingen en met dezelfde voordelen als afgelopen seizoen. Zo mis je helemaal niks!

KOOP NU MIJN ABONNEMENT

Ticketinformatie

De online ticketverkoop blijft doorlopen. Op essevee.be/tickets scoor jij jouw ticket voor deze eerste thuiswedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen. Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je tussen 10.00 uur en 12.00 en tussen 14.00 uur en 17.30 terecht in de Essevee Shop voor jouw tickets. Ook zaterdag is de Essevee Shop open van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 16.45 uur tot de aftrap. Op wedstrijddag openen de loketten om 16.45 uur.

Een nieuw voetbalseizoen, dat betekent dit seizoen ook een nieuwe manier om jouw ticket online te bemachtigen. Ontdek hier hoe je in enkele stappen jouw toegangsticket aankoopt.

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je zaterdag met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

Kom tijdig naar de wedstrijd om verkeersproblemen te vermijden.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close