11 maanden geleden gepost

Ontdek alle ticketinformatie voor de kwartfinale in de Croky Cup

Op woensdag 11 januari nemen we het in de kwartfinale van de Croky Cup op tegen STVV. Mis niks van deze wedstrijd en ontdek hieronder alle ticketinformatie.

KOOP NU JOUW TICKETS

Ticketinformatie

Voor deze bekerwedstrijd is jouw abonnement geen geldige toegangskaart. Elke supporter dient een ticket aan te kopen voor het duel met STVV. Ontdek verder op deze pagina de ticketprijzen.

De online ticketverkoop blijft doorlopen tot aan de aftrap van Essevee - STVV. Op essevee.be/tickets scoor jij jouw ticket voor deze thuiswedstrijd tegen de Kanaries. 

Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je tussen 10.00 uur en 12.00 en tussen 14.00 uur en 17.30 terecht in de Essevee Shop voor jouw tickets. Ook woensdag 11 januari is de Essevee Shop open van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 17.30 uur. Vanaf 18.30 uur openen de loketten. 

Dit voetbalseizoen is er ook een nieuwe manier om jouw ticket online te bemachtigen. Ontdek hier hoe je in enkele stappen jouw toegangsticket aankoopt.

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je op woensdag 11 januari met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close