2 weken geleden gepost

Ontdek alle ticketinfo voor het burenduel met Deinze

Op vrijdag 22 september ontvangen we KMSK Deinze in de Elindus Arena. Mis niks van deze derby tegen de Oost-Vlamingen en ontdek alle ticketinformatie hieronder.

KOOP NU JOUW TICKETS

Ticketinformatie

De online ticketverkoop voor Essevee - KMSK Deinze loopt door tot aan de aftrap van de wedstrijd. Op essevee.be/tickets scoor jij online jouw tickets voor deze thuiswedstrijd tegen de Oost-Vlamingen. 

Wil je naast dit burenduel geen enkel duel in de Elindus Arena missen dit seizoen? Koop nu jouw abonnement en bespaar 36% in vergelijking met losse tickets.

SCOOR NU JE ABONNEMENT

Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je tussen 10.00 uur en 12.00 en tussen 14.00 uur en 17.30 terecht in de Essevee Shop voor jouw tickets. Op wedstrijddag blijven de loketten dicht.

Kom je in de loop van de week langs in de Shop om jouw tickets aan te kopen? Zorg ervoor dat je alle gegevens van de personen waarvoor je een ticket aankoopt, bij de hand hebt. Enkel fans die een abonnement hadden tussen seizoen 19/20 en seizoen 23/24 kunnen tot 4 tickets aankopen.

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je op vrijdag 1 september met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close