1 jaar geleden gepost

Ontdek alle ticketinfo voor Essevee - Sporting Charleroi

Lang is het niet wachten op een nieuwe afspraak in de Elindus Arena. Na de partij tegen KRC Genk ontvangen we Sporting Charleroi op zondag 21 augustus. Ontdek alle ticketinformatie voor de wedstrijd tegen de Zebra's hieronder.

KOOP NU JOUW TICKETS

Abonnementen 2022-2023

De eerste twee thuiswedstrijden zitten erop. Ongetwijfeld wil jij, ook dit seizoen, geen enkele wedstrijd missen in de Elindus Arena. 

Als trotse boer kan jij nu je abonnement 2022-2023 aankopen of verlengen. Zonder prijsstijgingen en met dezelfde voordelen als afgelopen seizoen. Zo mis je helemaal niks!

KOOP NU MIJN ABONNEMENT

Ticketinformatie

De online ticketverkoop blijft doorlopen. Op essevee.be/tickets scoor jij jouw ticket voor deze thuiswedstrijd tegen Sporting Charleroi. Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je tussen 10.00 uur en 12.00 en tussen 14.00 uur en 17.30 terecht in de Essevee Shop voor jouw tickets. Ook zaterdag 20 augustus is de Essevee Shop open van 10.00 uur tot 12.00 uur. Op wedstrijddag openen de loketten om 14.30 uur. Ook de Essevee Shop is vanaf 14.30 uur open.

Een nieuw voetbalseizoen, dat betekent dit seizoen ook een nieuwe manier om jouw ticket online te bemachtigen. Ontdek hier hoe je in enkele stappen jouw toegangsticket aankoopt.

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je zaterdag met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

Kom tijdig naar de wedstrijd om verkeersproblemen te vermijden.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close