3 weken geleden gepost

Ontdek alle ticketinfo voor Essevee - SK Lommel

Zaterdag 10 februari staat een nieuwe thuiswedstrijd op de planning voor onze Boeren. Op deze 21ste speeldag in de Challenger Pro League nemen we het op tegen SK Lommel en daar willen we jou graag bij. Ontdek alle ticketinformatie hier.

Ticketinformatie

De ticketverkoop voor Essevee - SL16 loopt door tot aan de aftrap van de wedstrijd. Je kan zoals gewoonlijk online of in de Essevee Shop jouw ticket aankopen. Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je tussen 10.00 uur en 12.00 uur en tussen 14.00 uur en 17.30 uur terecht in de Essevee Shop voor de aankoop van jouw tickets. 

Wil je last minute jouw tickets aankopen? De stadionloketten openen om 18.30 uur.

Reserveer je jouw plaatsje in de Elindus Arena liever vanachter jouw gsm of laptop? Scoor je tickets online op essevee.be/tickets. In enkele klikken heb je jouw tickets voor de volgende thuiswedstrijd op zak.

Kom je in de loop van de week langs in de Shop om jouw tickets aan te kopen? Zorg ervoor dat je alle gegevens van de personen waarvoor je een ticket aankoopt, bij de hand hebt. 

SCOOR NU JE TICKETS!

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je op vrijdag 1 maart met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close