1 jaar geleden gepost

Ontdek alle ticketinfo voor Essevee - KRC Genk

Op speeldag 4 in de Jupiler Pro League ontvangen we KRC Genk in de Elindus Arena. Zondagavond om 21.00 uur trappen we af tegen de Limburgers. Ontdek hieronder alle informatie voor deze wedstrijd.

KOOP NU JOUW TICKETS

Abonnementen 2022-2023

De kop is er af, het seizoen is officieel begonnen. Ongetwijfeld wil jij, ook dit seizoen, geen enkele wedstrijd missen in de Elindus Arena. 

Als trotse boer kan jij nu je abonnement 2022-2023 aankopen of verlengen. Zonder prijsstijgingen en met dezelfde voordelen als afgelopen seizoen. Zo mis je helemaal niks!

KOOP NU MIJN ABONNEMENT

Ticketinformatie

De online ticketverkoop blijft doorlopen. Op essevee.be/tickets scoor jij jouw ticket voor deze thuiswedstrijd tegen KRC Genk. Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je tussen 10.00 uur en 12.00 en tussen 14.00 uur en 17.30 terecht in de Essevee Shop voor jouw tickets. Ook zaterdag 13 augustus is de Essevee Shop open van 10.00 uur tot 12.00 uur. Op wedstrijddag openen de loketten om 19.30 uur. Ook de Essevee Shop is vanaf 19.30 uur open.

Een nieuw voetbalseizoen, dat betekent dit seizoen ook een nieuwe manier om jouw ticket online te bemachtigen. Ontdek hier hoe je in enkele stappen jouw toegangsticket aankoopt.

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je zaterdag met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

Kom tijdig naar de wedstrijd om verkeersproblemen te vermijden.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close