1 maand geleden gepost

Ontdek alle ticketinfo voor de thuiswedstrijd tegen Dender

Met 6 op 9 ontvangen de Boeren van Frederik D'Hollander, op vrijdag 1 september, FCV Dender EH. Alle ticketinformatie voor de partij tegen ex-coach Timmy Simons lees je hieronder. 

KOOP NU JOUW TICKETS

Ticketinformatie

De online ticketverkoop voor Essevee - Dender loopt door tot aan de aftrap van de wedstrijd. Op essevee.be/tickets scoor jij online jouw tickets voor deze thuiswedstrijd tegen de Oost-Vlamingen. 

WIl je naast deze tweede thuiswedstrijd geen enkel duel in de Elindus Arena missen dit seizoen? Koop nu jouw abonnement en bespaar 36% in vergelijking met losse tickets.

SCOOR NU JE ABONNEMENT

Van woensdag t.e.m. vrijdag kan je tussen 10.00 uur en 12.00 en tussen 14.00 uur en 17.30 terecht in de Essevee Shop voor jouw tickets. (Opgelet: de shop blijft gesloten op dinsdag 29 augustus) Op wedstrijddag openen de loketten anderhalf uur voor de aftrap.

Kom je in de loop van de week langs in de Shop om jouw tickets aan te kopen? Zorg ervoor dat je alle gegevens van de personen waarvoor je een ticket aankoopt, bij de hand hebt. 

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je op vrijdag 1 september met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close