2 maanden geleden gepost

Ontdek alle ticketinfo voor de laatste thuiswedstrijd van 2023

Voor de laatste keer in 2023 openen de poorten van de Elindus Arena. Vrijdag 15 december ontvangen we Seraing aan de Gaverbeek en daar willen we jou graag bij!

SCOOR NU JE HALFJAARLIJKSE ABO

1/2 ABO

Essevee draait mee bovenin en dat is ook dankzij de steun van onze fans tijdens de voorbije wedstrijden. Maar om te streven naar het beoogde doel hebben we iedereen nodig, beginnend met het duel tegen Seraing! Daarom scoor je vanaf nu jouw halfjaarlijks abo en mis je geen enkele thuiswedstrijd van de terugronde.

Ticketinformatie

Koop je liever toch een los ticket voor deze wedstrijd, de ticketverkoop voor Essevee - Seraing loopt door tot aan de aftrap van de wedstrijd. Je kan zoals gewoonlijk online of in de Essevee Shop jouw ticket aankopen. Van dinsdag t.e.m. donderdag kan je tussen 10.00 uur en 12.00 uur en tussen 14.00 uur en 17.30 uur terecht in de Essevee Shop voor de aankoop van jouw tickets. Vrijdag is de Shop open van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 14.30 uur tot 18.00 uur. 

Reserveer je jouw plaatsje in de Elindus Arena liever vanachter jouw gsm of laptop? Scoor je tickets online op essevee.be/tickets. In enkele klikken heb je jouw tickets voor de volgende thuiswedstrijd op zak.

De loketten aan het stadion openen op wedstrijddag om 18.30 uur.

Kom je in de loop van de week langs in de Shop om jouw tickets aan te kopen? Zorg ervoor dat je alle gegevens van de personen waarvoor je een ticket aankoopt, bij de hand hebt. 

SCOOR NU JE TICKETS!

HAPPY HOUR

Essevee wil jullie bedanken voor jullie steun in 2023. Daarom klink je samen je vrienden nu al op het nieuwe jaar. Vanaf 18.30 uur tot 19.30 uur koop je een drankje, maar krijg je er twee!

Kom vrijdag dus tijdig naar de Elindus Arena om te genieten van dit Happy Hour in alle tribunes. 

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je op zaterdag 25 november met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close