1 maand geleden gepost

Olivier Deschacht nog jaar langer aan de Gaverbeek

In deze moeilijke tijden kunnen we toch even tijd maken voor goed nieuws. Essevee kan ook volgend seizoen rekenen op de ervaring van Olivier Deschacht. Hij tekende zonet voor nog een extra jaar aan de Gaverbeek!

De meervoudig international start straks aan zijn tweede seizoen aan de Gaverbeek. Na meer dan 600 wedstrijden voor RSC Anderlecht, Sporting Lokeren en Essevee blijft de 39-jarige verdediger gemotiveerd voor het nieuwe seizoen: "Vorige zomer kon ik dankzij Essevee profvoetballer blijven dus ik ben de club zeer dankbaar. De supporters hebben me met open armen ontvangen en ik zal er alles aan doen om hen ook dit seizoen iets terug te bieden."

"We hadden afgelopen seizoen een heel sterke periode voor nieuwjaar en we moeten met dezelfde focus starten aan volgend seizoen. En wie weet zit er dan een nieuw hoogtepunt in voor Essevee. We willen nog beter doen dan de negende plaats en de halve finale van de Croky Cup", klinkt onze rots in de branding zelfverzekerd. Momenteel revalideert Oli nog van een operatie aan de schouder, maar de revalidatie verloopt vlot. Hij is overtuigd: "Ik zal volgend seizoen een belangrijke rol kunnen spelen op het veld maar vooral ook in de kleedkamer."

Deschacht lichtte deze week al een tipje van de sluier bij de vrienden van Sjotcast, de voetbalpodcast van Het Nieuwsblad. Luister hier nog eens naar wat Olivier te vertellen had.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close