4 jaar geleden gepost

Old Stars slaan dubbelslag tegen Harelbeke

Vrijdag wacht Dé Derby tegen KVK maar deze week gaven onze wandelvoetballers al het goeie voorbeeld. De Essevee Old Stars streden met twee teams tegen Harelbeke en gingen twee keer met de overwinning lopen.

De Essevee Old Stars brachten twee volwaardige teams binnen de lijnen die met prima voetbal de bovenhand namen van "de Ratten".

(verslag Geert Vanassche)

In de eerste wedstrijd namen de Old Stars met duidelijke 7-5 cijfers afstand van de buren uit Harelbeke. Essevee begon sterk georganiseerd aan de wedstrijd en al snel werd een 4-0 voorsprong bij elkaar gevoetbald. De bezoekers brachten een witte parel tussen de lijnen, die in een paar minuten tijd met goed gemikte afstandschoten hen opnieuw in de wedstrijd bracht. Essevee bleef kalm, hield de match onder controle en trok uiteindelijk aan het langste eind. Dikke pluim voor Patrick, Willy, Rudy, kapitein Erik, Ignace, Greta en Johny!

De tweede wedstrijd werd een tactisch steekspel tussen twee uitgekookte ploegen. In het begin noteerden we vooral vlotte balcirculatie bij de thuisploeg. Essevee kwam verdiend op voorsprong, bouwde die voorsprong uit, maar toonde met momenten te veel respect voor de tegenstander. Twee weggeefcorners/strafschoppen hielden de wedstrijd spannend. Ook 'ploeg B' bleef rustig en speelde de wedstrijd tactisch sterk uit en werkte toe naar een knappe 5-3 overwinning. Dezelfde dikke pluim voor Frank, Dirk, Rik, Freddy, Geert en Eric.

Nog een extra pluim voor Rik en Johny die beide wedstrijden prima floten. Veel beterschap aan onze geblesseerde ploegmaat Paul!

DEEL DIT ARTIKEL:

Close