3 jaar geleden gepost

Old Stars op dreef: tornooiwinst & extra wedstrijden

De Essevee Old Stars beleven hoogdagen. Ons wandelvoetbalteam schreef onlangs het eerste Walking Football Tournament in Vlamertinge op hun naam. Ook de kalender voor de rest van 2020 krijgt vorm, met onder andere een deelname aan het WK voor wandelvoetbalteams in Groenlo (Nederland).

Tornooiwinst in Vlamertinge

Eind februari trokken de Essevee Old Stars naar de Westhoek voor het eerste Indoor Walking Football Tournament in Vlamertinge. Met de steun van enkele supporters gingen ze er de strijd aan met zeven andere wandelvoetbalteams.

Essevee werkte zeven wedstrijden van telkens een kwartier af. Dat resulteerde in zes overwinningen, een gelijkspel en een uiterst positief doelsaldo: 15 voor, 3 tegen! Dat bleeks genoeg om met brio de tornooiwinst te behalen.

Uitslagen
Essevee-KAA Gent 4-0
met doelpunten van Freddy C (2) en Dirk V (2)
KVK-Essevee 0-1 met een doelpunt van Rudy C
Essevee-Vissenaken 1-0 met een doelpunt van Dirk V
Essevee-Vlamertinge 4-2 met doelpunten van Dirk V (2), Freddy C en Johny V
Heuvelland-Essevee 0-0
Harelbeke-Essevee 0-1
met een doelpunt van Dirk V
Essevee-Zonnebeke 4-1 met doelpunten van Johny V (2); Rudy C en Eric V

Deelname aan WK voor clubteams

De kalender van de Old Stars begint aardig vol te lopen. Terwijl de Jupiler Pro League een break kent tussen de reguliere competitie en de play-offs gaan onze wandelvoetballers gewoon door.

Op dinsdag 17 maart ontvangen ze Heuvelland in OC Gaverke. De eerste wedstrijd staat gepland om 17.00 uur en de tweede partij wordt afgetrapt om 18.15 uur. De toegang is gratis.

Het hoogtepunt van het jaar moet eind september volgen. Dan neemt Team Essevee in Groenlo (Nederland) deel aan het WK voor Clubteams. In aanloop naar dat WK staan nog mogelijke deelnames gepland in Heuvelland en Ruddervoorde.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close