4 jaar geleden gepost

Old Stars kijken - ondanks verlies - met opgeheven hoofd terug op duel met Massemen

Het ervaren wandelvoetbalteam van Massemen was dinsdagavond te sterk voor de Old Stars van Team Essevee. De thuisploeg won niet onverdiend met 5-3.

Na een prima start en een gelijkopgaand eerste kwart bleven de bordjes in evenwicht na een knap doelpunt van Dirk Heyde. Nog voor het einde van de eerste vijftien minuten moest Frank De Craeye noodgedwongen met een kuitblessure naar de kant. Massemen profiteerde optimaal en liep uit tot 4-1. Paul D'Haene en Willy Desloovere milderden in het derde kwart nog tot 4-3. De gelijkmaker hing even in de lucht maar na een scherpe counter van de gastheren bedroeg het verschil weer twee doelpunten. Vol voor de aanval dan maar in het vierde kwartier. Onze Old Stars kregen jammergenoeg geen loon naar werken want tot tweemaal toe stond de paal in de weg. Eindstand 5-3. Team Essevee mag terugkijken op een sterke prestatie tegen een ervaren tegenstander.

De Old Stars speelden met: Frank De Craeye, Greta Vandenbossche, Eric Vandevoorde, Dirk Heyde, Paul D'Haene, Freddy Coussens, Willy Desloovere en Johny Ver Eecke

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close