1 jaar geleden gepost

Nogmaals bewezen: Essevee heeft de beste supporters

Dat Essevee al jaar en dag kan rekenen op de steun van fantastische supporters, dat wisten we al. Maar ook nu, wanneer de steun van onze supporters meer dan ooit nodig is, tonen ze hun grote passie voor Essevee. En nu is het aan ons.

Er zijn nog zekerheden. Essevee kan rekenen op zijn trouwe supportersschare. Niet alleen wanneer er een volksfeest los barst op de markt of wanneer we richting de Heizel trekken, maar ook nu tonen de supporters hun liefde voor onze club.

Lees onderaan dit bericht de open brief!

Gisteren publiceerde de Supportersfederatie EsseveeFANS een open brief met hun visie op de nabije toekomst. Ze roepen op tot een goeie en correcte regeling voor vorig en aankomend seizoen.

Vaneigens gaan we het engagement aan!

Onze supporters gaven een duidelijk signaal. Ze zitten niet te wachten op een financiële compensatie voor de gemiste thuiswedstrijd tegen Standard en Play-Off 2 wedstrijden.

Daarentegen willen ze dat de club dit budget gebruikt voor een Wedstrijd van de Zorg. Essevee grijpt de kans om het zorgpersoneel uit te nodigen voor een thuiswedstrijd in het Regenboogstadion. We zullen hen een topavond bieden met een hapje, drankje en (hopelijk) klinkende zege.

"Trots op initiatieven van ons supporters"

Daarnaast zullen we ook een eerlijke en duidelijke abonnementsformule aanbieden. We wachten nog even af wat de Pro League beslist, maar onze supporters mogen snel op meer nieuws rekenen. "Dat zijn we verplicht aan onze trouwe achterban", vertelt CEO Eddy Cordier. "We zijn enorm trots dat onze supporters zelf met dit soort initiatieven over de brug komen. We gaan samen met hen aan de slag de komende weken en we zorgen ervoor", sluit Eddy Cordier af.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close