9 maanden geleden gepost

Nikos Kainourgios blijft jaar langer aan de Gaverbeek

De Griekse vleugelverdediger maakte vorige zomer de overstap van FC Sparta naar SV Zulte Waregem. De nog maar 21-jarige Kainourgios zet zijn krabbel onder een extra jaar in het Regenboogstadion.

Bijna 1 jaar geleden ruilde Nikos, het in zijn thuisland gelegen FC Sparta, in voor Essevee. De vleugelverdediger tekende een contract van één jaar met nog een jaar als optie. Die optie wordt nu gelicht. Ook volgend seizoen zal de Griek dus te zien zijn in het Regenboogstadion.

“Ik voel me hier erg goed bij SV Zulte Waregem en ben de club dan ook erg dankbaar voor deze kans”, vertelt Nikos. “Ik ben nog jong en kan nog heel wat vooruitgang boeken. Ik geloof dat Essevee voor mij dé ideale club is om die stappen te zetten.”

“We zijn tevreden dat we het contract van Nikos kunnen verlengen” vertelt CEO Eddy Cordier. “Het is een jonge kerel die steeds progressie blijft maken. Voeg daarbij nog eens zijn perfecte ingesteldheid op en naast het veld toe en je krijgt een voetballer met nog heel veel groeimarge.”

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close