9 maanden geleden gepost

Nieuwjaarsactie voor onze abonnees

Zondag knallen we het nieuwe jaar op gang! Om 2023, samen met vrienden, goed in te zetten genieten al onze abonnees van een leuke actie tijdens Essevee - KV Mechelen.

Op zondag 8 januari ontvangen we KV Mechelen voor de eerste competitiewedstrijd in de Elindus Arena van 2023. Ook in dit nieuwe kalenderjaar rekenen we op jullie steun. 

KOOP NU JOUW TICKETS

Omdat jullie ook in 2022 elke wedstrijd opnieuw onze boeren steunden, trakteren we jullie graag bij de start van het nieuwe jaar.

Als abonnee kan je tot 4 vrienden meebrengen naar het duel met de Mechelaars. Op elk ticket dat je als abonnee bestelt, krijg je 5 euro korting. Per ticket dat via jou wordt besteld, trakteert Essevee nog eens met 5 euro (per ticket) op je abonnementskaart. Zo kan je tot maar liefst 20 euro opladen, en dat op kosten van Essevee!

Opgelet! De korting is niet van toepassing op de tickets voor de categorie -16-jarigen. De actie is geldig tot zaterdag 7 januari, 12.00 uur.

KOOP NU JOUW TICKETS

Hoe registeer ik deze tickets?

  • Inloggen account abonnee.
  • Klik op ‘assign to person’ en personaliseer elk ticket. 
  • Klik op ‘Add a discount’ + klik op ‘Nieuwjaarskorting’ bij elk ticket (Actie enkel geldig op prijstype ‘Volwassene’ en met maximum van 4 tickets)
  • De verminderde prijs is onmiddellijk zichtbaar en de betaling kan uitgevoerd worden.
  • De cashless oplading wordt op wedstrijddag automatisch op de abonnementskaart geplaatst.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close