Vier op vier voor onze dames in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ook KSV Bredene ging voor de bijl. Het werd 1-7.

Oefenwedstrijd 4 bracht onze dames naar eersteprovincialer KSV Bredene. Vanaf de openingsminuut toonde Essevee aanvallende intenties, wat al snel resulteerde in een doelkans voor Manon de Bart. Het was Liesa Capiau die de score opende na zeven minuten spelen. Zij werkte de voorzet van Amber Bert in doel. Liesa Bruneel kwam dicht bij de 0-2 maar haar kopbal strandde op het doelhout. Kort daarna was het toch raak toen Manon de Bart scoorde op aangeven van Anne-Lore Scherrens. Iets voorbij het half uur jaagde opnieuw Manon de Bart door op de verdediging en kon ze de 0-3 scoren. Noa Delhaye profiteerde van een te korte terugspeelbal en dikte voor de rust aan tot 0-4.

Speelschema dames

Bredene kwam agressiever uit de kleedkamer en de kustploeg hield langer stand dan in de eerste helft. Toch kon Anne-Lore Scherrens iets voor het uur oprukken en ze wist de bal mooi in het hoekje te plaatsen. Ze deed dat kunstje nog eens over binnen de twee minuten waardoor er al snel een 0-6 voorsprong op het scorebord prijkte. Bredene bleef onmondig en bleef steken op twee schoten op doel, waarvan een bal op de paal. Summer Rogiers tekende 20 minuten voor affluiten voor de 0-7 toen ze alleen op doel mocht. De thuisploeg tekende 10 minuten voor affluiten nog de eretreffer aan waardoor de partij uiteindelijk op 1-7 eindigde.

Zaterdag trekken onze dames naar Nazareth voor een oefenwedstrijd tegen Club Brugge. Alle informatie over de voorbereiding en de competitiestart vind je hier.

Doelpunten:
07' 0-1 Liesa Capiau
21' 0-2 Manon De Bart 
34' 0-3 Manon De Bart 
39' 0-4 Noa Delhaye
58' 0-5 Anne-Lore Scherrens
61' 0-6 Anne-Lore Scherrens
72' 0-7 Summer Rogiers
80' 1-7 (?)
 

DEEL DIT ARTIKEL:

Close