8 maanden geleden gepost

Nieuwe abonnementen 2021-2022 nu te koop!

SV Zulte Waregem viert in 2021 zijn twintigste verjaardag. Ondanks de huidige onzekerheid staat al die tijd één ding vast. Wij zijn Essevee en wij kunnen rekenen op de onvoorwaardelijke steun van onze supporters. Zowel bij de aankoop van je abonnement als bij de afhandeling van je compensatie voor vorig seizoen maak jij het verschil.

Onderstaande informatie is enkel van toepassing voor nieuwe abonnees. Ontdek op essevee.be/abo alle informatie om je abonnement te verlengen, met of zonder compensatie.

Abonnementen vanaf 190 euro

Voor het derde jaar op rij hanteren we dezelfde tarieven. Ook de voordeeltarieven voor jongeren en gezinnen leveren je opnieuw fikse kortingen op. In welke leeftijdscategorie je valt, wordt bepaald door de leeftijd op 1 juli 2021.

Voor rolstoelgebruikers en personen met een fysieke handicap zijn voordeeltarieven beschikbaar. Bestaande abonnees kunnen online of in de Essevee Shop verlengen.

Nieuwe abonnementen zijn enkel beschikbaar in de Essevee Shop. Rolstoelgebruikers kunnen contact opnemen met Essevee On Wheels via community@essevee.be.

Abonnementen 2021-2022

We kijken er naar uit om jullie opnieuw te ontvangen in de Elindus Arena, onze tweede thuis. Wat je echt moet weten voor volgend seizoen:

  • Bestaande abonnees kiezen tussen een all-in abonnement of een regulier abonnement. Voor nieuwe abonnees ligt standaard een regulier abonnement klaar.
  • Voor het derde seizoen op rij voeren we geen prijsstijgingen door. Er zijn abonnementen vanaf 190 euro en er zijn enorme voordeeltarieven voor kinderen, jongeren en gezinnen. De tarieven vind je onderaan deze pagina.
  • De voorrangsperiode voor abonnees van vorig seizoen loopt tot en met 27 augustus maar je kan nu al kiezen uit alle vrije plaatsen.

En staan er volgend seizoen weer wedstrijden achter gesloten deuren op de kalender? Dan zorgen we opnieuw voor een correcte compensatie.

Hoe en wanneer bestellen?

In enkele klikken haal je een nieuw (regulier) abonnement in huis. Op essevee.tickethour.be bestel je veilig en eenvoudig jouw seizoenskaart bij Essevee. Je kan zelf je plaats kiezen in het vak naar jouw keuze.

Nu bestellen

Opgelet: ben je niet zeker of je al een account hebt? Maak dan geen nieuwe account aan maar probeer aan te melden met je e-mailadres. Lukt dat niet, probeer dan je wachtwoord te wijzigen.

Kom je toch liever langs in de Essevee Shop? Dan verwelkomen we je vanaf dinsdag 1 juni. Houd rekening met de veiligheidsmaatregelen die op dat moment van kracht zijn.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close