4 jaar geleden gepost

Nicolas Persoons blikt tevreden terug op de eerste editie van de Proximus ePro League

Afgelopen weekend werden de Play-Offs afgewerkt van de eerste editie van de Proximus ePro League. Onze eSporter Nicolas "Nycom5" Persoons schopte het net niet tot het finale event.

Een plaats bij de eerste zes, dat was de ambitie van Nicolas Persoons bij de start van de Proximus ePro League. Uiteindelijk eindigde Nycom5 op de vierde plaats in de eindrangschikking met een bijhorend ticket voor de Plays-Offs.

De topzes van de reguliere competitie (Club Brugge, KV Kortrijk, Cercle Brugge, SV Zulte Waregem, KAA Gent en Sporting Charleroi) gaat samen met de Pro-spelers (Club Brugge, Sporting Charleroi, RSC Anderlecht, Standard en Moeskroen) naar de Play-Offs. Dat betekent dat Club Brugge en Charleroi elk twee spelers afvaardigen.

De poulewedstrijden werden afgewerkt op vrijdag 22 maart. De twee beste teams spelen daags nadien de halve finales en finale.

Poule A

Geoffrey Meghoe (Club Brugge - PRO)
Ardixa (Sporting Charleroi - PRO)
ShadooW (Moeskroen - PRO)
Mr Robz (KAA Gent)
Twikii (Standard - PRO)
Nycom5 (SV Zulte Waregem)

Resultaten SV Zulte Waregem - Nycom5

SV Zulte Waregem - Standard (PRO) 3-2
Sporting Charleroi PRO - SV Zulte Waregem 0-0
SV Zulte Waregem - KAA Gent 2-2
Club Brugge PRO - SV Zulte Waregem 1-0
SV Zulte Waregem - Moeskroen PRO 4-2


Persoons eindigt met acht punten - na Club Brugge (12 ptn) en Moeskroen (10 ptn) - als derde in zijn poule.

Club Brugge (PRO) en Moeskroen (PRO) kregen in de halve finales het gezelschap van RSC Anderlecht (PRO) en Club Brugge (Amateur). Moeskroen ging met de eindzege lopen door met overtuigende 0-4 cijfers te winnen van RSC Anderlecht.

Nicolas Persoons slaagde erin als enige de eindwinnaar te kloppen tijdens de poulefase.

Gemengde gevoelens bij Persoons na afloop van de Proximus ePro League. "Er zat meer in, het gelijkspel tegen KAA Gent kostte mij de kwalificatie voor het finale event. Toch kan ik tevreden terugkijken op mijn prestaties. Ik heb getoond dat ik tot de topvijf van het land behoor. Het was een eer om Essevee en Skyline Communications te vertegenwoordigen in de eerste ePro League ooit."


 

 

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close