3 weken geleden gepost

Moeskroen-Essevee: tickets & info (08/12)

Op speeldag 18 van de Jupiler Pro League trekt Essevee naar Le Canonnier. Op zaterdag 8 december 2018 om 20.00 uur kijken Moeskroen en Essevee elkaar in de ogen.

Het wordt een pittige week voor Team Essevee, met een bekerderby op dinsdag en een competitieduel met rechtstreekse concurrent Moeskroen op zaterdag.

Tickets

Essevee krijgt 362 zitplaatsen en 800 staanplaatsen ter beschikking. Tickets zijn nu beschikbaar in de Essevee Shop of bij de officiële supportersclubs. Ook de loketten in Moeskroen gaan open.

UPDATE 04/12: het voordeeltarief voor jongeren geldt slechts tot 14 jaar in plaats van 18 jaar, zoals aanvankelijk meegedeeld door Moeskroen. Hieronder vind je de correcte ticketprijzen.

Zitplaatsen

  • Vanaf 14 jaar: 18 euro
  • -14-jarigen: 9 euro

Staanplaatsen

  • Vanaf 14 jaar: 13 euro
  • -14-jarigen: 8 euro

Rolstoelgebruikers

Er zijn 11 plaatsen voor rolstoelgebruikers. De rolstoelgebruiker betaalt 18 euro en de begeleider gaat gratis mee. Tickets zijn beschikbaar in de Essevee Shop of aan de loketten.

Reisweg & parking

De bussen van onze officiële supportersclubs parkeren aan de ingang van het bezoekersvak, in de clos Jean-Marc Vandenbogaerde (Jean-Marc Vandenbogaerdedreef, bereikbaar via Rheinfeldenlaan/N513)

Er is geen afgesloten parking voor personenwagens van bezoekende supporters. Kom je toch met de wagen, dan kan je parkeren langs de avenue de Rheinfelden (Rheinfeldenlaan/N513).

Ticketactie

Hou je ticket na de wedstrijd bij. Op vertoon van je ticket krijg je vanaf 11 december in de Essevee Shop namelijk een gratis duoticket voor de kerstwedstrijd tegen Sporting Charleroi.

Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt en op basis van de beschikbaarheid per tribune.

DEEL DIT ARTIKEL:

Boek nu uw rondleiding in het Regenboogstadion!

Je krijgt een unieke blik achter de schermen van een professionele voetbalclub. We hebben je heel wat te bieden dus ontdek snel al onze mogelijkheden!
Close