2 jaar geleden gepost

Mis niets van onze slotspeeldag dankzij Eleven Sports

Zondag knallen we in de Jupiler Pro League. Op de slotspeeldag van de reguliere competitie wordt bepaald wie zich plaats voor de Champions’ play-offs en de Europe play-offs. Dankzij Eleven Sports hoef jij geen bal te missen van onze thuiswedstrijd tegen KAA Gent. De sportzender biedt alle wedstrijden gratis aan via de app en website.

Hoe kan je de wedstrijd volgen?

Zowel op Telenet, Proximus als Eleven Sports zal je de ontknoping in de Jupiler Pro League kunnen volgen. Bovendien kan het bij Eleven Sports uitzonderlijk volledig gratis:

  • Via de multi-live op Eleven Pro League 1 kan je vanaf 17.00 uur de laatste speeldag volgen in de verschillende stadions. Het kanaal Eleven Pro League 1 kan je gratis bekijken op de website of in de app van Eleven Sports (www.elevensports.be) of als abonnee bij Play Sports of Proximus Sports.
  • Supporters die enkel de wedstrijd Essevee-KAA Gent (integraal) willen volgen, kunnen afstemmen op Proximus Sports 3, Telenet Play 1 of kunnen gratis kijken via de app of website van Eleven Sports.

Download de app van Eleven Sports gratis in de Play Store of Apple Store of volg de wedstrijden op je tablet of pc via de website www.elevensports.be.

Strijden we mee in de Europe play-offs?

We starten met gelijke punten als KAA Gent en hebben dus ons lot in eigen handen. Bij winst blijft Essevee sowieso in de top acht en kwalificeren we ons sowieso voor de Europe play-offs. Blijven we steken op een gelijkspel, dan wordt het nagelbijtend uitkijken naar de wedstrijden van de rechtstreekse concurrenten. Bij verlies eindigt de competitie sowieso en kwalificeren onze buren uit Gent zich voor de Europe play-offs.

In de Europe play-offs wordt gestreden voor het vierde Europese ticket dat recht geeft op een plaats in de tweede kwalificatieronde van de nieuwe UEFA Conference League. In geval van kwalificatie volgt maandag alle nodige informatie.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close