4 jaar geleden gepost

Miguel De Ruyck nieuwe commercieel directeur bij SV Zulte Waregem

SV Zulte Waregem stelt met trots Miguel De Ruyck voor als nieuwe commercieel directeur. Hij is bij Essevee sinds januari verantwoordelijk voor het salesdepartement. Eerder was Miguel actief als Accountmanager “Sport” bij AB Inbev.

“Miguel heeft de voorbije jaren niet alleen een groot netwerk uitgebouwd in de bedrijfswereld, hij is ook een man met een hart voor voetbal”, reageert CEO Eddy Cordier vereerd. “De voorbije acht maanden heeft hij meegeholpen de positieve dynamiek in en rond de club verder te ontwikkelen. De Essevee Business Launch van vorige week met 300 partners, bij mainpartner Renson, toonde duidelijk hoe sterk ons commercieel team bezig is. Miguel zal de club en onze partners zeker nog verrassen met zijn vernieuwende ideeën en aanpak.”

Mogelijkheden, uitdagingen, ambitie en enthousiasme zijn de vier drijfveren die volgens De Ruyck Essevee uniek maken. “We zijn gevestigd in het epicentrum van ondernemend Vlaanderen. Het zeer gevarieerde aanbod van de beste businessformules en het stadiondossier zijn bijzondere troeven van deze club. Ik steek het niet onder stoelen of banken: ik wil er alles aan doen om “tope”, vanuit een sterke regionale verankering, van Essevee de grootste club in het zuiden van Oost- en West-Vlaanderen te maken”, klinkt Miguel De Ruyck zeer ambitieus.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close