2 jaar geleden gepost

Met jouw werknemers naar Essevee!

Zaterdag, matchdag. Op 12 maart om 18.30u ontvangen we KAS Eupen in onze Elindus Arena. En daar willen we jouw bedrijf graag bij!

We mogen terug zonder mondmasker naar het stadion, de kantines zijn weer open en de uitsupporters zijn er opnieuw bij. Kortom, een voetbalwedstrijd zoals vanouds. De Essevee-supporters gaven het vorige wedstrijden reeds luidkeels aan: “Wij zijn de Boeren, wij zakken niet!”. Met deze spirit trekken onze jongens het veld op. Met het mes tussen de tanden gaan we terug voor de volle buit.

We nodigen graag alle werknemers van elke Essevee-partner uit om SV Zulte Waregem naar de overwinning te schreeuwen. Voor € 5/persoon ontvangen jullie een ticket voor de wedstrijd. Uiteraard is familie van jouw personeel ook welkom.

Win

Breng jij de meeste collega’s mee? Dan win jij voor iedere aanwezige werknemer het officiële homeshirt van SV Zulte Waregem en mag jij de aftrap van deze wedstrijd geven. The game is on!

Hoe scoor je de tickets voor jouw bedrijf?

1. Surf naar essevee.be/met-jouw-werknemers-naar-essevee en download de namenlijst.

2. Maak jouw werknemers warm om als één blok achter Essevee te staan en verzamel de inschrijvingen van jouw organisatie.

3. Stuur jouw lijst vóór 9 maart naar ticketing@essevee.be .

4. Wij maken de tickets op en bezorgen jullie deze asap.

 

Tope maken we er een topwedstrijd van. Tot zaterdag. Tot op de matchday bij Essevee!

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close