1 jaar geleden gepost

Meer dan 160 Waregemse leerlingen proclameren in Elindus Arena

Het is ondertussen een jaarlijkse traditie geworden. 165 Leerlingen uit de Waregemse stedelijke basisscholen ontvingen vrijdagavond hun diploma in de Elindus Arena.

Voor het derde jaar op rij was niet het stadhuis, maar wel de Elindus Arena hét decor voor de diploma-uitreiking van de stedelijke basisscholen uit Waregem. Uit handen van burgemeester Kurt Vanryckeghem, het stadsbestuur en Essevee-spelers Sammy Bossut en Bent Sørmo ontvingen de afgestuurde leerlingen hun diploma lager onderwijs. De ouders konden dit speciale moment vanop de tribunes van de Elindus Arena beleven.

"Wat ontstond vanuit noodzaak tijdens coronatijden werd het begin van een leuke traditie", vertelt Kris Sierens, voorzitter van de Essevee Business Club. "Leerlingen van de Waregemse Stedelijke Scholen ontvangen hun diploma in het unieke kader van het stadion, uit handen van de burgemeester en samen met enkele Essevee-iconen. Dat moment zullen zij en hun familie nooit vergeten en net dat is waarom we het vanuit de Essevee Business Club doen."

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close