3 jaar geleden gepost

Mededeling n.a.v. berichtgeving over incident in flat

Essevee nam deze avond kennis van een incident dat zich heeft voorgedaan in een appartement dat door de club wordt ter beschikking gesteld aan zijn spelers.

De activiteit waarvan sprake vond ontegensprekelijk plaats zonder goedkeuring en zonder medeweten van SV Zulte Waregem. De club wenst met klem te ontkrachten dat er spelers betrokken waren bij het incident.

Het appartement stond sinds nieuwjaar leeg en het is voor de club dan ook onduidelijk wat er is gebeurd & wie erbij betrokken was. Onze club draagt de maatschappelijke waarden hoog in het vaandel en de voltallige club keurt alle activiteiten die indruisen tegen de opgelegde maatregelen resoluut af. Sterker nog, want de volledige organisatie stelt alles in het werk om het ruime netwerk rond Team Essevee te activeren in de strijd tegen het coronavirus. Meer informatie daarover vindt u op www.essevee.be/TopeTegenCorona. We roepen dan ook iedereen, zowel binnen als buiten de club, op om de maatregelen strikt te blijven volgen.

Niettegenstaande onderzoekt Essevee de ware toedracht van het incident en de omstandigheden. Verder onthouden we ons van commentaar totdat er meer informatie beschikbaar is.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close