4 jaar geleden gepost

Loodzware poule voor Nicolas Persoons in de Play-Offs van de Proximus ePro League

Maandag vond de loting plaats voor de Play-Offs van de Proximus ePro League, de nationale competitie van het virtuele spel FIFA19. Zorgt Nycom5 dit weekend voor dé verrassing?

Alle info over de Play-Offs

Nicolas "Nycom5" Persoons kende een moeizame start in de reguliere competitie van de ePro League. Met zes zeges en één gelijkspel in de laatste zeven wedstrijden herpakte onze eSporter zich en eindigde zo op een knappe vierde plaats in het klassement. Goed voor een ticket om deel te nemen aan de Play-Offs op 22 en 23 maart.

Persoons bleef ongeslagen tegen de topdrie. Een gelijkspel tegen kampioen Club Brugge (2-2)  en KV Kortrijk (2-2) én een overwinning tegen Cercle Brugge (1-3) toont aan dat onze eSporter wel eens voor de verrassing kan zorgen.

De topzes van de reguliere competitie (Club Brugge, KV Kortrijk, Cercle Brugge, SV Zulte Waregem, KAA Gent en Sporting Charleroi) gaat samen met de Pro-spelers (Club Brugge, Sporting Charleroi, RSC Anderlecht, Standard en Moeskroen) naar de Play-Offs. Dat betekent dat Club Brugge en Charleroi elk twee spelers afvaardigen.

Poule A

Geoffrey Meghoe (Club Brugge - PRO)
Ardixa (Sporting Charleroi - PRO)
ShadooW (Moeskroen - PRO)
Mr Robz (KAA Gent)
Twikii (Standard - PRO)
Nycom5 (SV Zulte Waregem)

Een loodzware poule voor Nicolas Persoons met vier Pro-spelers als tegenstander.

Poule B

Miran Salim (Club Brugge)
Bobo (Sporting Charleroi)
OMG_IT_IS_JAY (Cercle Brugge)
Manse01 (KV Kortrijk)
Emperatoor (RSC Anderlecht - PRO)

De poulewedstrijden worden afgewerkt op vrijdag 22 maart. De twee beste teams van beide poules stoten door naar de halve finales op zaterdag 23 maart.

volledige speelschema vrijdag 22/03


 

 

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close