1 week geleden gepost

Lokeren wint met het kleinste verschil van Essevee

DOELPUNTEN

40' Miric 0-1

WISSELS

GELE KAARTEN

RODE KAARTEN

Zulte Waregem heeft zijn tweede oefenwedstrijd niet winnend kunnen afsluiten. Miric zorgde kort voor de rust voor de 0-1 eindstand.

TEAM

Essevee

Bossut (46' Bostyn)

Walsh (46' De fauw)

Derijck(46' Johan Bjordal)

Bürki(46' Baudry)

Demir(46' Madu)

Tardieu (17' Faik - 87' Van Hecke)

Marcq (46' Oldrup Jensen)

Nissilä (46' De Pauw)

Buffel (46' Henrik Bjordal)

Harbaoui (46' Soisalo)

Bongonda (46' Kaya)

KSC Lokeren

KSC Lokeren

Verhulst

Tirpan (68' Van Peteghem)

Maric

Filipovic

Monsecour

Overmeire (68' Marecek)

Michel (68' Torres)

De Ridder (68' Donkor)

Cevallos (68' Straetman)

Hupperts

Miric

Een gretig Essevee domineerde de eerste helft. Théo Bongonda liet met enkele klasseflitsen zien dat hij één van de smaakmakers kan worden in de Jupiler Pro League. Veel doelgevaar kregen de aanwezige toeschouwers niet te zien in het stadion van Sparta Petegem tot Miric kort voor de rust de bezoekers van dichtbij op voorsprong mocht trappen.

Tien nieuwe namen na de rust - Op Faik na die in de eerste helft al mocht invallen nadat Tardieu zich blesseerde. Lokeren toonde zich de gevaarlijkste ploeg maar Bostyn hield Steve De Ridder van een treffer tegen zijn ex-ploeg. De beste kans voor Essevee viel een kwartier voor affluiten via Nill De Pauw. Zijn poging strandde op de paal.

Dinsdag oefent Essevee om 17.00 in plaats van 17.30 uur in het stadion van Sparta Petegem tegen het Nederlandse RKC Waalwijk. De wedstrijd wordt een halfuur vroeger gespeeld omwille van de wedstrijd van de Rode Duivels.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close