1 jaar geleden gepost

Lees hier het verslag van Essevee-STVV

DOELPUNTEN

3' Bruno 1-0

13' Lee 1-1

48' Balongo 1-2

51' Lathouwers 1-3

65' Srarfi 2-3

WISSELS

GELE KAARTEN

38' Sissako

63' Opare

RODE KAARTEN

In een oefenwedstrijd heeft Essevee met 2-3 verloren tegen STVV. Bruno en Srarfi zorgden voor de doelpunten bij de thuisploeg.

Essevee begon sterk aan de partij. Na een actie op rechts van Opare trapte Vossen richting doel. Zijn schot werd afgeblokt en viel voor de voeten van Bruno. Gianni trapte makkelijk in doel, 1-0. Bijna werd de score verdubbeld wanneer Bruno de vrijstaande Govea vond. Omar kwam oog in oog met Vanmarsenille maar de Truiense goalie redde knap. STVV bleef niet bij de pakken zitten en Bansen moest zich rekken op een poging van Lee. Mmaee kreeg 2 kopkansen maar hij kon niet kadreren. Uiteindelijk kwam STVV toch langszij via een strafschop. Flora werd foutief neergehaald in de zestien en Lee trapte de penalty binnen, 1-1. STVV kreeg tijdens het verdere verloop van de eerste helft nog de grootste kansen. Bansen stond evenwel sterk te keepen.

Tijdens het begin van de tweede helft kwam STVV op voorsprong via Balongo. De Truiense spits won het duel van Pletinckx en kon vrij voorbij Bansen binnentrappen. Enkele minuten later kwam STVV op 1-3 na een stilstaande fase. Een vrije trap van Van Dessel werd door Lathouwers binnen geknikt. Essevee kwam nog tot 2-3. Een gemeten voorzet van Opare werd aan de tweede paal binnen geknald door Srarfi. STVV kreeg nog enkele halve kansen maar de score bleef uiteindelijk 2-3.

 

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close