3 jaar geleden gepost

Lees hier de voorbeschouwing voor onze trip naar Beerschot

Na de nipte nederlaag tegen KRC Genk trekken onze jongens zondag naar het Kiel voor de tweede competitiewedstrijd van dit seizoen. Om 16.00 uur staat het duel tegen Beerschot op het programma.

Na de titel in 1B en de overwinning tegen KV Oostende, bulkt Beerschot van het vertrouwen. Meteen op de eerste speeldag brachten de Ratten 3 punten mee van de kust. Marius Noubissi was goed voor de twee treffers in de 1-2 overwinning.

Ook bij coach Francky Dury liet de promovendus een goeie indruk na. "Het is een team dat zich weken voorbereidde op de promotiefinale en dus staat er een ploeg op het veld." klinkt het bij Dury. "Beerschot is een team met enthousiasme, vertrouwen en een goeie organisatie. Het wordt een moeilijke partij."

"We hadden graag onze eerste wedstrijd gewonnen, maar dat is, ondanks een goede eerste helft, niet gelukt. Nu wacht ons een nieuwe uitdaging en opnieuw willen we graag winnen. In het begin moet je punten pakken."

In de wekelijkse babbel met de pers gaf onze coach ook een update over de blessures bij Essevee.  "Opare is afgelopen zondag uitgevallen met een hamstringblessure. Ondanks een mirakel zal hij niet wedstrijdfit geraken." vertelt Dury. "Ook Nikos Kainourgios geraakt niet fit voor de trip naar het Kiel."

Opstelling

Doelmannen: Louis Bostyn, Eike Bansen, Martijn Beernaert

Verdedigers: Deschacht, Pletinckx, De Bock, Humphreys

Middenvelders: Marcq, Sissako, Govea, Srarfi, Seck, De Smet, Van Hecke, Soisalo

Aanvallers: Vossen, Dompé, Berahino, Bruno, Sylla

DEEL DIT ARTIKEL:

Close