3 weken geleden gepost

Laurens De Bock speelt volgend seizoen voor Essevee

Het hing al even in de lucht maar het is nu ook officieel. Laurens De Bock speelt volgend seizoen in de rood-groene kleuren van Essevee. De 27-jarige verdediger wordt voor één seizoen gehuurd van het Engelse Leeds, met een optie tot aankoop.

De Bock is allesbehalve een onbekende voor de Belgische voetbalsupporter. Na zijn debuut bij KSC Lokeren maakte hij in 2013 de overstap naar Club Brugge. Met 177 wedstrijden, 2 titels, een Belgische beker en een Super Cup maakte de verdediger in vijf seizoenen naam en faam bij de Bruggelingen. Hij koos daarna voor een Engels avontuur met tussenstops in Oostende en Den Haag. Nu keert Laurens De Bock terug naar de Belgische competitie om de kleuren van Essevee te verdedigen. 

“Ik kan niet wachten om aan het nieuwe seizoen te beginnen" klinkt het bij Laurens De Bock. " Ik kijk er nu al naar uit om alle fans van Essevee te ontmoeten!"

“Wij hebben een goede deal met Leeds kunnen afsluiten en we verwachten dat hij zich snel integreert en terug zijn beste niveau kan halen!” vertelt CEO Eddy Cordier. “Met de komst van Laurens kiezen we voor heel wat ervaring en hij kent de Belgische competitie door en door.”

Hou de komende dagen onze social media in de gaten. Essevee TV komt met een uitgebreid interview met de kersverse speler van Essevee.

Welkom Laurens!

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close