4 jaar geleden gepost

Lancering Essevee Business app op Business Launch (+ video)

Op woensdag 11 september 2019 schreef Essevee een nieuwe mijlpaal bij op het zakelijk palmares. Het nieuwe seizoen op businessvlak werd afgetrapt met een netwerkavond vol inspirerende sprekers en de Essevee Business app werd boven de doopvont gehouden.

"Nieuwe app helpt ons doelstellingen te realiseren"

Kris Sierens kreeg als voorzitter van de Essevee Business Club de eer om de Essevee Business app voor te stellen aan de aanwezige business partners. "Ook op dit vlak zijn we pioniers in België. Onze doelstelling is om meerwaarde te creëren voor de business partners van Essevee en deze app brengt het volledige netwerk van SV Zulte Waregem naar je broekzak."

"Het was een proces van meerdere jaren om dit te kunnen realiseren maar we zijn helemaal overtuigd van het eindresultaat", besluit Kris Sierens. Bjorn Poels van Bundeling, de ontwikkelaar van de app, bracht Marco Bogers mee. Als directeur bij VVV Venlo uit de Nederlandse Eredivisie maakte hij de uitrol en de evolutie mee vanop de eerste rij. "De business case van VVV Venlo sterkt ons vertrouwen dat deze app het businessnetwerk van Essevee nog zal versterken", besluit Kris Sierens.

"Zonder partners geen voetbal"

De Essevee Business Club pakte uit met een mooi programma met topsprekers. Kersvers bestuurder van Essevee Bruno Descamps en de peter van de Business Club Philippe Huyzentruyt beten de spits af met een panelgesprek over de meerwaarde van sportmarketing. Zij kregen het gezelschap van Romain Duchan, de commercieel manager van Lille OSC. De Franse club betrok een aantal jaar geleden een splinternieuw stadion en treedt dit jaar aan in de Champions League: "Zonder partners kan je als voetbalclub sportief niet scoren. Het is schitterend dat Essevee hier vanavond zoveel partners samen krijgt om tous ensemble een gezellige avond door te brengen."


De deelnemers aan de panelgesprekken inspireerden de aanwezige business partners. Justine De Jonckheere leidde alles in goede banen.

Panelgesprek over site Regenboogstadion

Ook naast het veld ontwikkelt SV Zulte Waregem zich verder. Dankzij onder andere de Team Essevee Concept Offices in de sfeertribune blijven we commercieel groeien en blijven we inspelen op de noden van onze partners. De projectmanager van het Regenboogstadion Eric Vaes lichtte de Team Essevee Concept Offices toe, terwijl Bart Vanderdonckt als ceo van Steenoven en Kristof Chanterie als schepen van onder andere Sport en Economie de evolutie van de site rondom het Regenboogstadion schetsten.

Met bijna 300 aanwezige businesspartners was de Business Launch een enorm succes. Voegen we uw bedrijf binnenkort toe aan ons netwerk? Aarzel niet en neem contact op met ons team via business@essevee.be!

Fotogalerij 1: verwelkoming

Fotogalerij 2: sfeerbeelden

DEEL DIT ARTIKEL:

Close