3 weken geleden gepost

KVK-Essevee: combiregeling voor #DéDerby in PO2

Team Essevee trekt op speeldag 3 van Play-Off 2 naar de buren van KVK. Op vrijdag 5 april om 20.30 uur gaat Essevee op zoek naar eerherstel in Dé Derby. Er is een combiregeling van kracht.

Dat wil zeggen dat tickets enkel in voorverkoop bij de officiële supportersclubs beschikbaar zijn.

Tickets

Team Essevee krijgt 884 plaatsen voor de derby tegen KVK:

  • Vanaf 13 jaar: 20 euro
  • Tot en met 12 jaar: 10 euro

Er zijn drie plaatsen voor rolstoelgebruikers. De rolstoelgebruiker krijgt een gratis ticket en de begeleider betaalt 20 euro. Je kan deze tickets ook bestellen via de supportersclubs.

Gratis duoticket voor Essevee-Excel Moeskroen

Essevee beloont de fans die ook op verplaatsing TOPE onze kleuren verdedigen. Houd daarom je ticket van de wedstrijd op KVK goed bij. Je kunt tot zaterdag 13 april om 12.00 uur in de Essevee Shop een gratis duoticket afhalen.

Meer info

Deze actie is van toepassing op iedere verplaatsing in Play-Off 2. In ruil voor je wedstrijdticket van de uitwedstrijd, krijg je in de Essevee Shop een gratis duoticket voor de eerstvolgende wedstrijd na die uitwedstrijd. Alle informatie vind je hier.

Combiregeling: bus + ticket

Er is een combiregeling van kracht. Dat wil zeggen dat tickets enkel in voorverkoop bij de officiële supportersclubs beschikbaar zijn.

Onze supporterclubs

Je kan de verplaatsing enkel met de bussen van onze supportersclubs maken en er is dus geen parking voorzien voor personenwagens.

DEEL DIT ARTIKEL:

Boek nu uw rondleiding in het Regenboogstadion!

Je krijgt een unieke blik achter de schermen van een professionele voetbalclub. We hebben je heel wat te bieden dus ontdek snel al onze mogelijkheden!
Close