1 jaar geleden gepost

KV Oostende-Essevee: tickets en organisatie

Op speeldag 5 van de Jupiler Pro League trekt Essevee naar KV Oostende. Tickets zijn vanaf dinsdag 21 augustus verkrijgbaar.

Na KAA Gent en Cercle Brugge is KV Oostende de derde verplaatsing voor Team Essevee in de Jupiler Pro League. De wedstrijd tegen de Kustboys wordt afgewerkt op vrijdag 24 augustus om 20.30 uur.

Tickets

De bezoekers nemen plaats in de vakken D7-8-9 en E4-5-6. Tickets zijn van dinsdag 21 augustus tot en met vrijdag 24 augustus verkrijgbaar in de Essevee Shop en bij de officiële supportersclubs. Als niet alle tickets de deur uit gaan tijdens de voorverkoop, gaan ook de loketten van het bezoekersvak open.

Er zijn 845 tickets beschikbaar:

  • Vanaf 16 jaar: 20 euro
  • Tot en met 15 jaar: 10 euro

Er zijn 14 plaatsen voor rolstoelgebruikers. De rolstoelgebruiker krijgt een gratis ticket en de begeleider betaalt 20 euro. Tickets zijn beschikbaar in de Essevee Shop.

Reisweg & parking

Volg de E40 en A10 richting Oostende. Op het einde van de autosnelweg rijd je het Kennedyrondpunt op en neem je de derde afslag richting Oostende-Nieuwpoort.

Volg deze straat (Elizabethlaan die dan overgaat in de Northlaan) tot aan de verkeerslichten Northlaan/Troonstraat en sla hier onmiddellijk linksaf, weer de Northlaan op

De Versluysarena bevindt zich op het einde van de Northlaan op je linkerzijde.

Openingsuren Essevee Shop

De Essevee Shop is open van dinsdag 21 augustus tot en met vrijdag 24 augustus. Tickets zijn beschikbaar tot vrijdag 17.30 uur of zolang de voorraad strekt. De exacte openingsuren vind je hier.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close