2 jaar geleden gepost

KV Oostende en Essevee eren Franck Berrier

Op 13 augustus overleed Essevee-icoon Franck Berrier aan een hartstilstand. De kleine generaal speelde 127 wedstrijden voor Essevee en breidde daar nog eens 155 wedstrijden aan bij KV Oostende. Beide clubs zorgen zondag dan ook voor een passend eerbetoon.

Zondag 29 augustus sluiten we speeldag 6 in de Jupiler Pro League af op het veld van KV Oostende. Ter ere van de overleden Franck Berrier zullen alle spelersnamen bij KV Oostende en Zulte Waregem op het wedstrijdshirt vervangen worden door ‘BERRIER’. 

Beide clubs besloten om deze wedstrijdshirts, na afloop van de partij, te veilen. Supporters kunnen vanaf zondagavond bieden op de gesigneerde shirts.

KVO en Essevee schenken de opbrengst van de veiling aan het goede doel. Bij KV Oostende gaat de opbrengst naar de diensten cardiologie van de ziekenhuizen AZ Sint-Jan, Campus Henri Serruys en AZ Damiaan. Essevee kiest om, een deel van de opbrengst, te investeren in EHBO-opleidingen voor supporters, vrijwilligers, spelers en jeugdmedewerkers. Het andere deel schenkt Essevee aan de vzw Hartekinderen.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close