1 jaar geleden gepost

Koop nu jouw ticket voor de Legends Game

Op zaterdag 16 april, om 15.00 uur, is de Elindus Arena het schouwtoneel voor de Legends Game. Nog één keer trekken Davy De fauw en Olivier Deschacht, aan de zijde van ex-collega voetballers, hun schoenen aan en zeggen ze hun spelerscarrière definitief vaarwel. Tickets starten vanaf 15 euro en zijn te koop vanaf dinsdag 1 maart.

IK KOOP NU MIJN TICKETS

De Legends Game vindt plaats op zaterdag 16 april (15.00 uur) in de Elindus Arena in Waregem. Twee keer dertig minuten neemt een indrukwekkende lijst van (inter)nationale namen het tegen elkaar op. En aan de rust krijgt de voetballiefhebber ook nog een verrassende half-time show.

Ticketprijzen

Al vanaf 15 euro kan je als voetballiefhebber de Legends Game bijwonen in de Elindus Arena. Abonnees van Essevee genieten zelf van een extra voordeeltarief! Scoor jouw ticket nu vanaf dinsdag 1 maart in de Essevee Shop of online op essevee.be/tickets

Hoe geniet ik van korting als Essevee-abonnee?

  1. Surf naar essevee.be/tickets
  2. Kies voor de Legends Game en duid jouw gewenste aantal tickets/plaatsen aan (maximum 10 per account)
  3. Geef het kaartnummer (achteraan op jouw abonnement) in bij 'enter your coupon code'. Per kaartnummer heb je recht op één ticket met de bijhorende korting. 
  4. ALL-IN abonnees genieten van 100% korting, reguliere abonnees betalen maar 10 euro per ticket.

Opgelet: uw seizoensabonnement verleent geen geldige toegang tot de Legends Game. Enkel het toegangsticket, dat je na jouw aankoop ontvangt, zorgt ervoor dat je alles vanop de eerste rij kan bijwonen.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close