2 jaar geleden gepost

Kom verkleed naar Essevee - Racing Genk en win geweldige prijzen!

Zondag 31 oktober nemen we het in de Elindus Arena op tegen KRC Genk. Maar bij de echte griezels staat deze datum natuurlijk voor een andere reden met bloedrood aangestipt. Trek je meest griezelige Halloween-kostuum aan, ga op de foto met Kabouter Plop en Rony de Pony en maak kans op geweldige prijzen.

Kom verkleed naar de Essevee Shop

Een angstaanjagende heks, een enge vampier of een ongeziene superheld… Verkleed jou zo griezelig mogelijk en kom op zondag 31 oktober tussen 12.00 uur en 13.00 uur naar de Essevee Shop. 

De Essevee Shop vind je terug in de Zuidercorner van de Elindus Arena. Wandel je van tribune 1 richting de stadionvijvers dan zie je de Shop op je linkerkant.

Ga op de foto met Rony de Pony & Kabouter Plop

Vanaf 12.00 uur ontvangen Kabouter Plop en Rony de Pony je in Halloween-stijl in de Essevee Shop en gaan ze met alle griezels op de foto.

Maar dat is niet alles! Je maakt bovendien kans op een fantastische prijs. Hou op maandag 1 november onze Facebook-pagina in de gaten. Je ontdekt er jouw foto en wie weet win jij een gesigneerd wedstrijdshirt, een sjaal of een Essevee-Schoolpakket.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close