1 jaar geleden gepost

Kom twee keer onze kleuren verdedigen tegen KAA Gent!

Twee keer tegen de Buffalo’s. En dat voor de prijs van een. Trek jij zondag samen met ons naar de Ghelamco Arena, dan nodigen we je helemaal gratis uit voor de officiële opening van The Farm én de topper tussen Essevee Women en KAA Gent Ladies.

TICKETINFORMATIE

Samen trekken we op zondag 11 september naar de Ghelamco Arena voor speeldag negen in de Jupiler Pro League. Zoals gebruikelijk kan je vanaf maandag terecht bij de erkende supporterslokalen voor jouw tickets voor de wedstrijd tegen KAA Gent. 

Ook in de Essevee Shop kan je vanaf dinsdag t.e.m. vrijdag 9 september jouw tickets voor het duel tegen de Buffalo’s aankopen. 

Koop jij jouw ticket aan voor vrijdag 17.30 uur, dan noteren we jouw naam op de gastenlijst voor de officiële opening van The Farm op zaterdag 10 september. En dat helemaal gratis. Je hoeft niks extra te ondernemen, enkel afzakken naar The Farm!

Je beleeft de opening van het vernieuwde complex vanop de eerste rij en mist geen seconde van de topper in de Lotto Super League tussen Essevee Women en KAA Gent Ladies.

OFFICIËLE OPENING THE FARM

Het complex in Zulte kreeg afgelopen zomer een totale update. Van kleedkamers tot kantine. Van het veld tot de tribune. Hoog tijd om het lint door te knippen en The Farm officieel te openen.

Wat staat er op het programma?

  • Officiële opening door Burgemeester Simon Lagrange
  • Randanimatie voor jong en oud
  • Aftrap door Burgemeester Simon Lagrange en Ere-voorzitter Willy Naessens
  • Lotto Super League: Essevee Women - KAA Gent Ladies

DEEL DIT ARTIKEL:

Close