1 jaar geleden gepost

Kom tijdig en mis niks van onze thuiswedstrijd tegen Charleroi

Zondag 21 augustus ontvangen we Sporting Charleroi in de Elindus Arena. Maar ook rond het stadion staan er heel wat festiviteiten op het programma. Ontdek hoe jij het vlotst aan de Elindus Arena geraakt om zo geen moment van onze volgende thuiswedstrijd te missen.

Op zondag vindt de jaarlijkse koetsentocht plaats in Waregem. Deze traditionele opener van de Waregem Koerse Feesten houdt in de namiddag halt aan de stadionvijvers en maakt een doortocht door het Regenboogpark. Daarnaast opent ook het vernieuwde winkelcentrum Het Pand komend weekend opnieuw de deuren. Met op zondag een grote modeshow en heel wat randanimatie belooft het een gezellige drukte te worden bij de nieuwe handelszaken. 

Kom met de fiets naar de Elindus Arena

Heel wat leuke evenementen in de bruisende stad waardoor een drukke namiddag op de weg (of op de parkings) niet is uitgesloten.  We moedigen al onze supporters aan om met de fiets naar de Elindus Arena af te zakken. Het stadion ligt vlak bij het centrum van Waregem, dus de fiets is het vervoersmiddel bij uitstek voor een namiddag Essevee.

Om alles vlot te laten verlopen, kan je je fiets achterlaten op deze vier locaties: (insert visual)

  1. Fietsenstalling De Treffer (38 plaatsen)
  2. Fietsrekken aan de vijver (72 plaatsen)
  3. Fietsenstalling tribune 4 (145 plaatsen)
  4. Fietsenstalling parking Waregem expo (60 plaatsen)
  5. Tijdelijk extra fietsparking in parking Pand (bewaakt tot 18.00 uur)

Parkeren rond het Regenboogpark

Kom je zondag met de auto? Er zijn heel wat parkings op wandelafstand van het Regenboogpark die vrij toegankelijk zijn. Op de centrumparkings in het Kwaestraatje, aan sportcentrum De Treffer en verder in de Meersstraat kan je op zondag gratis parkeren. De ondergrondse parking onder de Zuiderpromenade blijft voor iedereen toegankelijk, terwijl ook de ondergrondse parking Het Pand opnieuw beschikbaar is. Je betaalt slechts 0,50 euro per uur (09.00-18.00 uur) of 0,30 euro per uur (18.00-09.00 uur) en het eerste uur is gratis. Opgelet, door de verschillende evenementen in de stad kan het zondag erg druk worden op deze parkings. 

De Parking Hippodroom is zondag enkel toegankelijk als je over een parkingticket beschikt. Er zijn geen tickets meer beschikbaar voor deze parking.

Alle andere parkeerinformatie binnen de stad vind je hier.

Kom tijdig naar de Elindus Arena

Niets leuker dan een gezellige namiddag in de Elindus Arena! Zak tijdig af naar het stadion om zo geen seconde te missen van Essevee - Charleroi. Het stadion opent zijn deuren om 14.30 uur zodat jij er al vroeg terecht kunt voor een verfrissend drankje of een heerlijke snack.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close