5 maanden geleden gepost

Kom supporteren tijdens Jong Essevee - Eendracht Aalst

Voor de topper in tweede amateur tussen Jong Essevee en Eendracht Aalst is onze Elindus Arena het schouwtoneel. Ze nemen het in het Regenboogpark om 20.00 uur tegen elkaar op en darar kan je als abonnee gratis bij zijn! Ontdek alle informatie om deze partij bij te wonen!

KOOP NU JOUW TICKETS

Ticketinformatie

De online ticketverkoop voor Jong Essevee - Eendracht Aalst loopt door tot aan de aftrap van de wedstrijd. Op essevee.be/tickets scoor jij online jouw tickets voor deze thuiswedstrijd van onze jonge Boeren.

Abonnees kunnen enkel met hun eigen account (een gratis) ticket aanvragen voor de wedstrijd.

TICKETPRIJZEN

  • Abonnee Elindus Arena & The Farm: gratis
  • -16-jaar: gratis
  • Volwassenen zonder abonnement: 10 euro

Van dinsdag t.e.m. vrijdag kan je tussen 10.00 uur en 12.00 en tussen 14.00 uur en 17.30 terecht in de Essevee Shop voor jouw tickets. Op wedstrijddag openen de loketten anderhalf uur voor de aftrap.

Voor deze partij van Jong Essevee opent enkel onze hoofdtribune.

OPGELET! Jouw abonnement is niet geldig als toegangsbewijs voor deze wedstrijd.

Parkeren rond de Elindus Arena

Kom je op woensdag 13 september met de auto? Ontdek hier waar je je voertuig kan parkeren. Of maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een van onze fietsenstallingen rond de Elindus Arena!

Personen met een handicap worden met een geldige parkeerkaart toegelaten op de voorziene parkings op parking Expo en parking Jeugdcentrum.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close