2 jaar geleden gepost

Kom nu langs in de Essevee Shop voor jouw abonnement 21-22!

Heb jij jouw abonnement voor het nieuwe seizoen nog niet verlengd of aangekocht? Vanaf vandaag kan je niet enkel online, maar ook in de Essevee Shop terecht voor de aankoop van jouw abonnement. Want jij wil toch niks missen van ons jubileumjaar?

Ga all-in voor Essevee

Zowel bij de aankoop van je abonnement als bij de afhandeling van je compensatie voor vorig seizoen maak jij het verschil. Daarom geven we jou de keuze: ga all-in voor Essevee of verleng je abonnement met een compensatie. Klik hier voor alle informatie over de abonnementenverkoop voor het nieuwe seizoen 2021-2022 en de afhandeling van het coronaseizoen 2020-2021.

Na het lastigste jaar ooit, maken we straks van ons jubileumjaar een pronkstuk. Verleng nu je abonnement, met of zonder compensatie!

Kom naar de Essevee Shop

Vanaf dinsdag 1 juni kan je in de Essevee Shop terecht voor alle info over jouw abonnement voor het nieuwe seizoen. We vragen je wel om, indien mogelijk, alleen te komen. Is het even te druk in de Shop, wacht dan buiten. Op die manier blijven we TOPE strijden tegen Corona.

De Essevee Shop is elke dag open van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 17.00 uur. Op maandag, zaterdag en zondag blijven de deuren van de shop gesloten.

Heb jij jouw keuze al gemaakt en scoor je liever jouw abonnement online? Op deze pagina vind je alle info over de online aankoop van jouw abonnement 21-22.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close