8 maanden geleden gepost

Kom langs op de Open training!

Naar jaarlijkse traditie organiseren Supportersfederatie EsseveeFans en Essevee de Open training bij aanvang van het nieuwe voetbalseizoen. Kom met jouw gezin langs op zondag 25 juni en zie onze Boeren van dichtbij aan het werk.

Zondag 25 juni ontvangen we jou graag op ons Oefencomplex in Waregem waar er tal van activiteiten gepland staan. Zo kunnen de kids plezier maken in een van de springkastelen, geniet je van een frisse pils of heerlijke braadworst, koop je jouw nieuwe abonnement in de Essevee Shop en aanschouw je de training van onze A-kern vanop de eerste rij. 

Maar misschien wel het belangrijkste, na weken zonder voetbal aan de Gaverbeek zie je jouw collega-supporters terug! Zo kunnen jullie nu al samen vooruitblikken op het nieuwe voetbalseizoen.

Praktische info

Timing | Vanaf 10.00 uur kan je aan de rand van het veld terecht voor de eerste frisse pintjes. Om 10.30 uur starten de troepen van D'Hollander aan hun training die ongeveer een uur zal duren. Daarna kaart je gezellig na met de andere fans aan onze drank- en eetstanden.

Parking | Omwille van andere evenementen in Stad Waregem belooft het druk te worden op parking Expo. We raden iedereen dan ook aan om, indien mogelijk, met de fiets af te zakken naar de Open training.

Cashless | Net zoals in de Elindus Arena betaal je zondag cashless jouw snacks & drinks. Heb je nog saldo van afgelopen seizoen, dan blijft dit gewoon geldig. Je kan ook nieuw saldo opladen via essevee.be/opladen.

Essevee Shop | Vanaf zondag kan je in de Essevee Shop ook terecht voor jouw abonnement! De Shop opent zijn deuren van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close