9 maanden geleden gepost

Kom kerstshoppen bij Essevee!

Zoek jij nog naar het leukste cadeau voor onder de kerstboom? Kom langs in onze Essevee Shop en zorg voor het leukste geschenk voor de Essevee-fan bij je thuis!

Gedaan met de koude winters! Met de Trotse Boer-sjaal of nieuwste sweater geef jij een kerstcadeau waarmee je geen minuut meer koud lijdt. Of verras jij deze eindejaarsperiode liever met een van onze wedstrijdshirts, of een rood-groen Essevee-gadget? Kortom, deze kerstperiode vind je hét ideale kerstcadeau in de Essevee Shop.

Onze shopmedewerkers zorgen er ook voor dat jouw cadeau zorgvuldig wordt ingepakt en klaar is voor onder de kerstboom.

Essevee kerstboom

HO-HO-HO! De slee van de kerstman passeerde al voorbij de Elindus Arena en liet enkele pakjes vallen onder de rood-groene kerstboom. Doe jij deze kerstperiode een aankoop van minimum 35 euro, dan kies je gratis een cadeau dat verstopt zit in onze kerstballen. 

*Actie geldig van dinsdag 13 december tot en met donderdag 29 december.

Opwarmen in onze Essevee Shop

Kom jij deze kerstperiode shoppen bij Essevee? We verwarmen je graag met een heerlijke kop verse chocolademelk voor tijdens het shoppen. Zo ben je helemaal klaar om de leukste kerstkoopjes te doen!

*Actie geldig van dinsdag 13 december tot en met donderdag 29 december.

Openingsuren eindejaarsperiode

Onderstaande afbeelding toont de openingsuren van onze Essevee Shop gedurende de eindejaarsperiode. Onze online shop blijft natuurlijk 24 op 24 beschikbaar.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close