1 maand geleden gepost

Kom jij naar de officiële ploegvoorstelling op maandag 21 augustus?

De laatste Parkies van de zomer betekent niet alleen het startschot van de Waregem Koerse Feesten, na een succesvolle eerste editie gaat dit ook dit jaar opnieuw gepaard met onze officiële ploegvoorstelling van onze A-kern en Essevee Women.

De competitie bij onze A-kern is al even op gang getrapt wanneer we op maandag 21 augustus met trots de volledige spelerskern en sportieve staf voor het seizoen 2023-2024 aan je voorstellen. Net zoals vorig jaar ontmoet je ook onze Essevee Women op het podium.

Alvorens het laatste kasteelconcert van de zomer door de boxen knalt, aanschouw jij jouw Essevee-voetbalhelden van dichtbij. Een handtekening van één van de spelers of speelsters, een foto met Rony De Pony, de aankoop van je favoriete merchandise of meezingen op de gekende Essevee-beats, het kan allemaal tijdens deze ploegvoorstelling.

Praktische informatie

TOEGANG | Je woont de ploegvoorstelling helemaal gratis bij. Een ticket is niet nodig voor dit event.

LOCATIE | Park Baron Casier. (Kom, indien mogelijk, met de fiets naar de ploegvoorstelling. Er is een bewaakte fietsenstalling aan de ingang van het park.)

TIMING | Onze DJ warmt het publiek al op vanaf 18.00 uur. Om 19.00 uur stellen we de beide spelersgroepen aan je voor. Een uurtje later gaat het dak er helemaal af met de Soulbrothers.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close