5 maanden geleden gepost

Kom als abonnee met je vrienden naar Essevee - Cercle Brugge en wij trakteren!

Op de allerlaatste speeldag van de reguliere competitie ontvangen we Cercle Brugge in onze Elindus Arena. Voor deze laatste afspraak van het voetbalseizoen 2022-2023 ontvangen we jou graag samen met je vrienden om de wedstrijd vanop de eerste rij te beleven. Ontdek hieronder hoe je al voor 5 euro jouw tickets bestelt!

UPDATE MAANDAG 17 APRIL

Opgelet! De online verkoop staat even on hold om alle aanvragen te verwerken. Dinsdagavond zal duidelijk worden of er nog nieuwe tickets beschikbaar worden.

Houd zeker onze website in het oog!

--- 

Zondag 23 april 2023, Essevee - Cercle Brugge. Een wedstrijd die emotioneel alle kanten op kan. De komende weken zal duidelijk worden of deze laatste competitiewedstrijd van dit seizoen een strijd wordt voor het behoud of een emotioneel -tijdelijk- afscheid van de hoogste klasse. Natuurlijk hoopt iedereen met een rood-groen hart op het eerste, al zullen de resultaten op het veld van Sporting Charleroi en KAS Eupen meer duidelijkheid scheppen.

Speciaal voor deze afsluitende wedstrijd van het seizoen nodig je als abonnee jouw vrienden uit aan voordeeltarief. Elke Essevee-abonnee kan tot 4 tickets aankopen voor amper 5 euro per ticket. En dat is nog niet alles! Per ticket dat je als abonnee aankoopt, krijg je 5 euro op je drankkaart. Dankzij deze traktatie van Essevee kan je zo maar liefst tot 20 euro aan dranktegoed verzamelen!

TICKETS

Wat moet je hiervoor doen?

  1. Surf naar https://svzw.roboticket.com
  2. Log in met jouw account 
  3. Klik op de wedstrijd Essevee - Cercle Brugge
  4. Kies de gewenste plaats en klik op check-out
  5. Vul de gegevens in van jouw gezelschap
  6. Kies de juiste prijszetting (volwassene of -16)
  7. Klik op 'add discount' en kies voor ‘Abonnee-actie’ en druk op ‘Apply’. (De prijs wordt automatisch aangepast)
  8. Klik op 'Summary' en werk de bestelling af

Opgelet! Deze actie is geldig tot zaterdag 22 april, 12.00 uur. De cashless oplading gebeurt automatisch op de abonnementskaart op de dag van de wedstrijd. 

Heb je geen abonnement, maar wil je toch niks missen van Essevee - Cercle Brugge? Klik hieronder en koop nu jouw ticket voor het duel met de Verening.

TICKETS

Essevee Fandorp

Om het voetbalseizoen 2022-2023 af te sluiten organiseren we nog een laatste keer ons Essevee Fandorp. Vanaf 16.00 uur stoom jij je met pompende beats en een frisse pils helemaal klaar voor deze Essevee - Cercle Brugge. 

Je kan cashless betalen in het fandorp om je favoriete drankje te bestellen. Ook je favoriete voetbalsnacks zijn tot aan de aftrap verkrijgbaar in het fandorp.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close