3 jaar geleden gepost

Kleur onze Sint kleurplaat en maak kans op een wedstrijdshirt!

De Sint, Piet en Slecht Weer Vandaag zijn al eventjes in België. Ze bereiden alles voor en kunnen niet wachten tot het 6 december is. Maar de sint heeft ook een leuke Essevee-verrassing in petto!

Sint en Piet hebben heel wat Essevee kleurplaten achtergelaten bij AD Delhaize en Carrefour Market in Waregem. Ze zijn deze niet vergeten. Integendeel, ze liggen er speciaal voor de jongste supporters van Essevee. 

Maar dat is niet de enige verrassing die Sinterklaas in petto heeft! Wanneer je de tekening ingekleurd terugbrengt naar AD Delhaize of Carrefour Market Waregem dan maak je kans op een gesigneerd shirt van Ewoud Pletinckx. Onze kapitein bezorgde die afgelopen week zelf aan de Sint.

Haast je dus samen met jouw jongste spruit naar AD Delhaize Waregem (Gentseweg 602, Waregem) of Carrefour Market Waregem (Zuiderlaan 72, Waregem) en scoor één van de Essevee kleurplaten. Breng de ingekleurde tekening tussen 1 en 6 december terug naar de winkel en wie weet brent de Sint jou een shirt van onze kapitein!

Wedstrijdreglement

DEEL DIT ARTIKEL:

Close