1 jaar geleden gepost

Kevor Palumets is trots om boer te zijn

Kevor Palumets (19) is de nieuwste aanwinst bij Zulte Waregem. De Est komt over van Paide Linnameeskond en plaatste vandaag zijn krabbel onder een driejarig contract (+ 1 jaar optie) in de Elindus Arena.

Met 48 wedstrijden op het hoogste niveau in Estland en 5 wedstrijden in de Conference League heeft de nog jonge middenvelder al heel wat ervaring verzameld. Op 16-jarige leeftijd trok hij naar het Italiaanse Bologna (U17) om een seizoen later opnieuw te kiezen voor zijn thuisland. In 2020 maakte hij de overstap naar Paide en was, afwisselend bij de A-kern en beloften, goed was voor 38 doelpunten en 3 assists. Kevor Palumets verdedigt de komende drie seizoenen de kleuren van Essevee.

“Na de passage bij Bologna is het mijn eerste buitenlandse avontuur en ik kijk hier enorm naar uit”, vertelt Palumets. “Deze stap komt op het ideale moment in mijn carrière. Zowel het project van de club als hun waarden en normen sluiten perfect aan bij mijn verwachtingen. Ik sta te popelen om de kleuren van Essevee te verdedigen en zo de fans blij te maken.”

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close