2 jaar geleden gepost

Kenny Santy en Gianny De Vos gaan ALL-IN voor Essevee

Kenny Santy (31) wordt de nieuwe videoanalist bij onze A-kern. Kenny heeft ondanks zijn jonge leeftijd al heel wat ervaring binnen het voetballandschap en wordt vanaf dit seizoen deel van Essevee. Keepertrainer Gianny De Vos verlengt zijn verblijf bij Essevee met een contract van twee jaar.

Na avonturen in Nieuw-Zeeland en bij Hudl (video- en performance tool) keert de 31-jarige Dudzelenaar terug naar zijn roots. Kenny was van 2009 tot 2012 teamcoach bij de Essevee Academie. De videoanalist, met jarenlange ervaring binnen het voetbal, brengt zijn ervaring mee naar de sportieve staf van Essevee.

“Deze keuze voelt voor mij zeer vertrouwd aan. Ik kom terug thuis”, vertelt Kenny. “De waarden binnen het DNA van Essevee zijn gelijk met de waarden binnen mijn werkethiek. Essevee heeft het doel om te blijven groeien in de toekomst en daar wil ik maar al te graag deel van uitmaken.” Kenny vervangt huidig video-analist Ronny Verriest. De club bedankt Ronny voor de vele jaren van trouwe dienst bij Essevee.

Keepertrainer Gianny De Vos en Essevee verlengen de samenwerking. De ervaren keepertrainer tekende een contract van 2 jaar. Op die manier is net voor aanvang van de voorbereiding op het nieuwe seizoen de sportieve staf helemaal compleet.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close