10 maanden geleden gepost

KAS Eupen-Essevee: tickets & info (14/09)

Na de interlandbreak hervat Essevee de Jupiler Pro League met een verplaatsing naar de Oostkantons. Op zaterdag 14 september 2019 om 20.00 uur nemen we het op tegen KAS Eupen. Tickets zijn vanaf dinsdag 10 september beschikbaar in de Essevee Shop en bij de officiële supportersclubs.

Op de zevende speeldag van de Jupiler Pro League trekken we naar de Kehrweg. Die verplaatsing ligt Team Essevee wel. De laatste tien jaar trokken we vijf keer naar Eupen en we wonnen alle vijf wedstrijden!

Tickets

Er zijn 665 staanplaatsen en 53 zitplaatsen voor de bezoekers. Voor beide categorieën betaal je 15 euro (vanaf 16 jaar) of 10 euro (tot en met 15 jaar) voor een ticket.

Er zijn 10 plaatsen voor rolstoelgebruikers. De rolstoelgebruiker betaalt 15 euro en de begeleider gaat gratis mee.

Tickets zijn vanaf woensdag 11 september beschikbaar in de Essevee Shop en bij de officiële supportersclubs. De loketten in Eupen gaan open zolang de voorraad strekt.

Parking & aanrijroute

Er is enkel parking voorzien voor de supportersbussen. Fans die met de wagen naar Eupen afzakken, zoeken plaats in de buurt van het bezoekersvak.

De parking voor het bezoekersvak bevindt zich in de Kehrweg. Bezoekende supporters dienen aan te rijden via de Schönefelderweg en Eichenberg, zoals aangeduid op bovenstaand plan.

Onze supportersclubs

Essevee raadt alle fans aan om de verplaatsing met een van de officiële supportersclubs te maken. TOPE veilig op weg!

DEEL DIT ARTIKEL:

Close